Tellides Ingli Pai e-poest vähemalt 45 eur väärtuses, on transport SmartPosti või Omniva pakiautomaati TASUTA!

Talvise näohoolduse nipid

Meilt on palutud nõu selle kohta, mida Ingli Pai toodetest sobiks just talvekuudel kasutada, niisiis pani Ingli Pai asutaja ja aroomterapeut Tiina Lillep kirja mõned soovitused praeguste muutlike, tuuliste ja külmade ilmade puhuks.
Üldiselt on 100% loodusliku kosmeetika kasutamisel iga aastaaja jaoks sama soovitus: kasutada hoolduseks just neid maske, kreeme ja õlisegusid ning just nii palju kui tunnetate, et teie nahk vajab. Ingli Pai sortimendis on olemas nii näoveed, maskid, kreemid kui ka õlisegud igale näonaha tüübile. Kui suvel vajab nahk rohkem niisutamist siis talvel rohkem toitmist.
Kõige alus iga ilmastikutingimuse puhul on puhas nahk ja selleks sobivad kõik Ingli Pai allikavee baasil näoveed ja näopuhastuspiim. Meie näoveedes puudub alkohol, seega ei kuivata nad nahka liigselt. Ripsmevärvi maha võtmiseks sobib ideaalselt õrn Ingli Pai silmameigi puhastuspiim, mis sobib ka tundlikele silmadele. Vähemalt kord nädalas soovitame kasutada ravimudamaski, mis koorib õrnalt, puhastab tõhusalt ja pinguldab hellalt. Seejärel kanda puhastatud nahale kreem või õlisegu. Kõige toitvamad Ingli Pai sortimendis on kuivale või normaalsele nahale mõeldud ilutooted, sealhulgas ka roosiõliga valminud kreemid ja õlisegud.

Silmaümbruse õrna naha eest hoolitsemiseks sobib Ingli Pai silmaümbruse geelkreem, kuid kuna meie näokreemid on nii õhulised ja imenduvad kergesti, siis võib ka neid kasutada silmaümbrusnaha eest hoolitsemiseks. Jällegi soovitus - proovige ja tunnetage, mis variant ja kui palju on just teie nahale parim. Tean paljusid meie kliente, kes kasutavad edukalt hoopis Ingli Pai näoõlisegusid silmaümbruse õrna naha niisutamiseks ja toitmiseks. See tähendab, et peale näole kandmist võib näpuotstele jäänud õli õrnalt silmaümbruse nahale tupsutada. Kui see sobib teie silmaümbruse nahale hästi, siis edaspidi võib juba ka pisut rohkem õlisegu õrnalt silmaümbruse piirkonda kanda.
Kuidas eeterlikud õlid meid mõjutavad?
Algul võib tunduda arusaamatu, et aroomiõli võib olla nagu mõtlev olend ja mõjutada meid vastvalt vajadusele. Sünteesitud rohud seda ju ei suuda. Millest see on tingitud? Üks tähtsamaid tegureid on eeterlike õlide koostis. Nimelt koosnevad looduslikud aroomiõlid 150-300 keemilisest komponendist. Näiteks terpeenidest (soojendavad, rahustavad, tõrjuvad baktereid), estritest (kaitsevad kudesid, hävitavad seenbaktereid, tugevdavad immuunsüsteemi), aldehüüdidest (jahutavad, põletikuvastased), kumariinidest (kiirendavad ainevahetust; antibakteriaalne soojendav, stimuleeriv) jne. Tänu sellele on eeterlikel õlidel omadusi loendamatu hulk. Kuid meeles tasub pidada, et ainult puhtad looduslikud eeterlikud õlid annavad soovitud teraapilise efekti, tehisõlidega neid tulemusi ei saa. Eeterlike õlide puhul ei ole tegemist ainult õli materiaalse ainega, millel on ravivad omadused, vaid ka õhulise aroomiga, mis mõjutab tundeid ja ka hinge. Head tunnetamist, näonaha hellitamist ja ärge unustage – ka kaelanahk vajab pai.

Aroomterapeut-tervisenõustaja
Tiina Lillep