Tellides Ingli Pai e-poest vähemalt 45 eur väärtuses, on transport SmartPosti või Omniva pakiautomaati TASUTA!

Antiseptiline kätepuhastusgeel

Kätepuhastusvahendid on mugavad ja tõhusad lahendused kätehügieeni säilitamiseks. Tavaliselt koosnevad umbes 60–70% alkoholist ja tapavad seega kiiresti mitmesuguseid mikroobe ja baktereid kätel, ilma et oleks vaja vett. See muudab need eriti kasulikuks olukordades, kus seep ja vesi ei ole kergesti kättesaadavad.

Käte desinfitseerimisvahendid on saadaval erineval kujul, sealhulgas geelid, vahud ja pihustid ning need pakuvad mugavat viisi käte desinfitseerimiseks liikvel olles. Siiski on oluline neid õigesti kasutada. Kandke piisav kogus kätele ja sõrmede vahele ning hõõruge käsi kokku seni kuni need tunduvad kuivad. Desinfitseerimisvahendid ei asenda korralikku kätepesu, eriti kui käed on nähtavalt määrdunud või rasvased.

Antiseptikul on iseloomulik küll alkoholiaroom, kuid Ingli Pai desifitseerimisvahendid on kõik rikastatud erinevate aroomidega, milletõttu mõjub nende kasutamine meeldivalt. 

Mida silmas pidada, kui kasutada käte desinfitseerimisvahendit?

Kuigi kätepuhastusvahendid vähendavad tõhusalt nakkuste leviku ohtu, tuleks neid kasutada koos regulaarse kätepesuga. Need ei pruugi olla nii tõhusad teatud tüüpi mikroobide või viiruste vastu, nagu noroviirus või mõned gripitüved. Lisaks võib käte desinfitseerimisvahendite sagedane kasutamine mõnikord põhjustada käte kuivust, seega kombineeri desovahendi kasutamist niisutajate kasutamisega, et hoida nahka lõhenemise eest.

Lisaks tasub silmas pidada, et elame tänapäeval kohati liiga steriilses keskkonnas ja desinfitseerimisvahendid tapavad lisaks nö halbadele bakteritele ka kasulikud. 

Lõppkokkuvõttes on kätepuhastusvahendid väärtuslikud vahendid kätehügieeni säilitamisel, kuid need peaksid olema osa terviklikust lähenemisviisist, mis hõlmab korralikku kätepesu ja muid tervise säilitamise ennetavaid meetmeid.